De 5 Största Fördelarna Med Webbhotell För Ditt Företag

Mr Kakisen // oktober 24 // 0 Kommentarer

Webbhotell blir allt populärare bland företag av alla storlekar. Istället för att behöva underhålla din egen webbserver betalar du en månadsavgift till någon annan för att den ska vara värd för din webbplats på deras server. Det finns flera fördelar med webbhotell för ditt företag när du använder en webbhotellsleverantör.

 1. Ingen intern dedikerad server behövs
  Du behöver inte oroa dig för att ha en dedikerad server för att driva din webbplats eftersom du kör den från molnet. Din webbhotellleverantör tar hand om säkerhetskopior, uppdateringar och patchar till webbserverns operativsystem så att du bara kan fokusera på att bygga en så bra webbplats som möjligt.
 2. Mycket få eller inga webbplatskrasher
  Eftersom din webbplats är värd i molnet bör din leverantör ha en säkerhetskopia av din webbplats på minst en annan server. Om något skulle gå fel och den primära servern kraschar kan de ta backupservern online, och din webbplats kommer snabbt och enkelt att vara igång igen.
 3. Kan välja mellan olika hostingalternativ
  Beroende på dina behov kan du välja mellan tre olika hostingalternativ:

Dedikerat webbhotell: Du betalar leverantören för din egen dedikerade molnbaserade webbserver.
Delat webbhotell: Du delar servern med fler än en webbplats och delar de tillgängliga serverresurserna.
VPS-hosting (Virtual Privat Server): Webbservern delas med mer än en webbplats. Serverresurserna tilldelas dock varje webbplats för att ge garanterade resurser.
Om du driver en e-handelswebbplats eller en webbplats som är grafisk/videotung vill du givetvis välja en dedikerad eller VPS-lösning eftersom laddningshastigheterna är avgörande för konverteringar och för att hålla folk kvar på din webbplats längre.

 1. Webbplatser kan vara säkrare
  De bästa webbhotellstjänsterna erbjuder antivirus och andra sådana appar för att hålla din webbplats säker och trygg. Det är viktigt när du väljer en webbhotellstjänst att kontrollera vilka webbhotellstjänster för webbsäkerhet som de erbjuder så att du kan vara lugn i vetskapen om att din webbplats är säker.
 2. Lättare att övervaka din webbplats status
  Om du hostar din webbplats i molnet blir det lättare att övervaka webbplatsen. Du kan övervaka statusen på distans, från nästan var som helst, med en säker internetanslutning. Du kan till och med använda olika applikationslösningar för serverövervakning för att omedelbart bli varnad när något är fel på din värdwebbserver.

Mr Kakisen (jag) har arbetat med webapplikationer och teknologi i över 15 års tid, och målet med denna sida är att dela med mig mycket av den erfarenhet som jag har samlat på mig under dessa år.

Gillade Du Vad Du Läste?

Här kan du hitta mer av mina artiklar: